آموزش پخت کباب ماهی روی منقل | طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه به سبک رستورانی

آموزش پخت کباب ماهی روی منقل | طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه به سبک رستورانی

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی روی زغال، با سایت شیمن همراه باشید؛ زیرا ماهی کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بین مردم ایران طرفدارهای زیادی دارد.

مواد لازم برای دو نفرطعم دار کردن به روش دوم
  • ۲ عدد ماهی قزل آلا
  • ۱/۲ لیمو ترش تازه
  • ۴ حبه سیر
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق مرباخوری ادویه تندوری
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک و پودر آویشن
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر پیاز
  • ۲ عدد ماهی قزل آلا
  • ۱ عدد متوسط پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ۱ عدد لیمو ترش تازه
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری زدچوبه و پودر آویشن
  • ۱ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک و پودر تخم گشنیز
  • ۱/۳ قاشق مرباخوری فلفل قرمز

طرز تهیه ماهی کبابی روی گاز به سبک رستورانی

طرز تهیه ماهی کبابی روی گاز به سبک رستورانی 1/ مرحله اول تهیه ماهی کبابی

برای تهیه ماهی کبابی خوش طعم در مرحله اول سر ماهی ها را از بدن جدا کرده و شکم آنها را باز می‌کنیم، پس از آن تیغه میانی ماهی را جدا کرده و هر یک را به صورت مجزا درون یک ظرف قرار می‌دهیم و روی آنها نمک می ‌پاشیم.

2/ مرحله دوم

ادویه تندوری همراه با پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، روغن زیتون، پودر پیاز و آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. سپس مقداری آب به کاسه اضافه کرده و ادویه ‌ها را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

3/ مرحله سوم

حالا مخلوط ادویه ‌ها را به صورت یکنواخت روی یکی از ماهی ‌ها ریخته و با دست به دقت ماساژ می‌دهیم. سپس سیر را به صورت نازک خرد کرده و روی ماهی قرار می‌دهیم. پس از آن، ظرف را با سلفون پوشانده و درون یخچال قرار می‌دهیم.

4/ مرحله چهارم

در این مرحله، ماهی دیگر را به روش دوم طعم ‌دار می‌کنیم. برای این کار، زعفران دم‌کرده همراه با پیاز خلالی خرد شده را روی ماهی می‌ریزیم و کمی ماساژ می‌دهیم. سپس دانه‌ های فلفل را روی ماهی پخش می‌کنیم.

5/ مرحله پنجم

زرد چوبه، نمک، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، پودر آویشن و آب لیمو ترش تازه را با هم مخلوط کرده و به صورت یکنواخت روی ماهی ریخته و پس از ماساژ دادن، مجدداً سیر را به صورت نازک خرد کرده و روی آن قرار می‌دهیم.

6/ مرحله ششم

مجدداً ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت چهار ساعت ماهی ‌ها را در یخچال استراحت می‌دهیم تا مزه دار شوند. پس از گذشت این مدت، ماهی‌ها را روی توری کباب مخصوص ماهی قرار می‌دهیم.

7/ مرحله آخر تهیه ماهی کبابی

توری را روی حرارت زغال قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه ماهی‌ ها را روی حرارت می‌گذاریم تا کاملاً پخته شوند. پس از گذشت این زمان، ماهی‌ های کبابی را به همراه شوید پلو و سیر ترشی سرو می‌کنیم.

✔️پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه کباب کوبیده با دل مرغ | کباب کوبیده خوشمزه و لذیذ با دل مرغ بپز!

طرز تهیه ماهی کبابی با فویل روی منقل

طرز تهیه ماهی کبابی با فویل روی منقل

ماهی قزل آلا را پاک کرده و سپس درون شکم آن‌ را با برش ‌های لیمو و جعفری تزیین کنید و آن را با پودر کاری، نمک وفلفل،آغشته کنید. سپس سطح خارجی ماهی را با کره چرب میکنیم. ماهی را در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می‌دهیم و هر دو طرف آن را درون فویل می‌پیچیم. سپس هر یک از این بسته ‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی زغال قرار می‌دهیم تا زمانی که تکه ‌های گوشت به راحتی از پوست جدا شود. سپس ماهی را با جعفری و برش ‌های لیمو تزیین میکنیم و آنها را با پوره سیب ‌زمینی یا برنج سرو می‌کنیم.

منقل سفری چند حالته شیمن

طرز تهیه ماهی کبابی با رب انار

طرز تهیه ماهی کبابی با رب انارابتدا ماهی را تمیز می‌کنیم و سپس رب انار را با روغن و نمک ترکیب می‌کنیم و به طور کامل داخل شکم ماهی‌ می ‌ریزیم و سپس سطح بیرونی آنها را با سس پوشانده و پیازهای خرد شده را هم در اطراف و داخل شکم ماهی قرار می‌دهیم. حالا ماهی را درون توری می‌گذاریم و آنها را روی زغال کباب می‌کنیم.


سخن پایانی

ما در این مقاله طرز تهیه ماهی کبابی با توری، طرز تهیه ماهی کبابی با سیخ، طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال را به طور جامع ارائه دادیم. امیدواریم که مطالب گفته شده برایتان مفید واقع شده باشد و این غذای جذاب را آماده کرده و در کنار خانواده و دوستان نوش جان کرده و لذت برده باشید.

3/5 - (2 امتیاز)

اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبازگشت به فروشگاه